Zwangerschapsmassage Amersfoort

U bent van harte welkom in mijn praktijk voor een zwangerschapsmassage in Amersfoort. Tijdens een zwangerschap verandert er van alles in uw lichaam. Dit brengt ook diverse vervelende klachten met zich mee, zoals bijvoorbeeld misselijkheid, vocht vasthouden en zwangerschapsdiabetes. Veel van deze klachten kunnen met een speciaal reflexzonemassage, gericht op zwangerschap, behandeld worden. De behandeling is volkomen veilig voor zowel moeder als kind. De doorbloeding van het gehele lichaam wordt gestimuleerd en de massage is erg ontspannend.

 Zwangerschapsmassage Amersfoort

Een massage gericht op de zwangerschap

Tijdens een zwangerschapsmassage in Amersfoort, kijk ik eerst naar uw klachten. Bij reflexologie gaan we uit van het gegeven dat de voet een weerspiegeling vormt van uw lichaam. Dit houdt in dat elk lichaamsdeel in contact staat met een bepaalde “reflexzone”. Heeft u last van bepaalde zwangerschapsklachten? Dan onderzoeken we welke reflexzones in verbinding staan met de desbetreffende klacht of klachten. Deze behandelen we door middel van een massage met speciale technieken. De behandeling wordt door veel zwangere vrouwen als aangenaam beschouwt en door ervaring is gebleken dat een reflexzonetherapie veel positieve effecten heeft op de zwangerschap.

De mogelijkheden van een zwangerschapsmassage

U kunt de zwangerschapsreflexologie al laten toepassen voor, tijdens en na de zwangerschap. Het kan bijvoorbeeld ook een gunstige invloed hebben als de zwangerschap op zich laat wachten. De massage kan tevens helpen tijdens de bevalling, als de weeën stoppen of niet op gang komen. Na de geboorte van uw baby wilt u zo snel mogelijk lichamelijk en mentaal herstellen, ook daar helpt een zwangerschapsmassage in Amersfoort bij. Meer informatie of direct een massage boeken? Neem dan contact op met mij. Ik ben te bereiken via de telefoon en via de mail.

Contact

Powered by Mr G.