Pedicure Amersfoort

 

ProVoet

Lopen, rennen, staan… Uw voeten hebben aardig wat te verduren. Heeft u last van vervelende klachten? Ervaart u pijn? Geef uw voeten de verzorging en aandacht die ze verdienen met een pedicure in Amersfoort.

 

Pedicure Amersfoort

Bij mij, Els Keuning zijn uw voeten in professionele handen

Klachten aan uw voeten kunnen erg vervelend zijn. Het zorgt voor ongemak en pijn én het belemmert u bij het ondernemen van activiteiten. Daarnaast kunt u zich misschien minder zeker voelen, omdat uw voeten er niet mooi uit zien. Bij mij zijn uw voeten in professionele handen. Ik geef uw voeten de aandacht die ze verdienen. Klachten zoals eelt, likdoorns, kloven en blaren worden verwijderd. Uw teennagels worden geknipt en eventueel ingegroeide nagels worden behandeld. Daarna worden uw voeten verzorgd met een speciaal verzorgingsproduct voor de voeten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Ik ben een gecertificeerd pedicure en werkt uitsluitend met professionele apparatuur en kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten. Een pedicure behandeling kost u €30,- en bestaat uit:

  • Reiniging en desinfecteren van de huid
  • Knippen van teennagels
  • Indien nodig: het verdunnen van de nagels en het verwijderen van likdoorns en eelt
  • Reinigen van de omgeving van de nagels
  • Verzorging van de voeten door middel van een voetcrème of huidolie

Helaas worden mijn behandelingen door gewijzigde regelgeving niet meer vergoed door de ziektekosten verzekeringen. Voor een diabetische/reumatische of andere medische voetbehandeling stuur ik u graag door naar een medisch pedicure, deze behandelingen worden veelal wel vergoed door de verzekeringen De praktijkruimte voor pedicure bevindt zich op de tweede verdieping, er is geen lift aanwezig.

Andere behandelingen

Naast een gangbare pedicure behandeling, bij mij kunt u ook voor andere soorten behandelingen terecht. Zo geef ik ook voetreflexmassages en moxa- en scenartherapie, zie elders op de website. Ik ben aangesloten bij Provoet, de branchorganisatie voor pedicure. Wilt u meer informatie over de pedicure in Amersfoort of direct een afspraak maken? Neem dan contact op via de telefoon of via de mail. Contact

Powered by Mr G.