Voetreflextherapeut

Een voetreflextherapeut is iemand die werkt met voeten, vanuit de gedachte dat de voeten een afspiegeling vormt van het hele lichaam. De voeten hebben bepaalde reflexzones, deze reflexzones staan in contact met bepaalde lichaamsdelen. Bij bepaalde klachten wordt de desbetreffende reflexzone behandeld die bij de aangedane lichaamsdeel hoort, waardoor de klacht snel over zal gaan. U kunt bij mij terecht voor een voetreflexmassage.

 Voetreflextherapeut

 

De positieve effecten van voetreflextherapie

Lichaam en geest vormen een eenheid. Door middel van een massage door voetreflextherapeut Els Keuning kan zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid positief beïnvloedt worden. Dit in tegenstelling tot andere soorten massages waarbij er direct gericht wordt op een bepaald lichaamsdeel. Els Keuning werkt vanuit een holistische visie, wat inhoudt dat gezondmakende krachten ondersteund en versterkt worden. Het lichaam is vervolgens in staat zichzelf te genezen. Voetreflextherapie heeft gunstige effecten op diverse aandoeningen. Zo helpt het onder andere bij hoofdpijn, vermoeidheid, rugpijn, problemen met de spijsvertering en depressiviteit. De massage zorgt ervoor dat u zich beter gaat voelen en dat het zelfherstellend vermogen wordt bevordert. Tijdens de massage merkt u het volgende:

  • U zich gaat ontspannen; stress en spanning verdwijnen
  • De pijn neemt af
  • De bloedsomloop verbetert
  • De blokkades in het zenuwstelsel worden opgeheven
  • De spanning in de spieren verbetert
  • De spieren in handen en voeten ontspannen
  • Het immuunsysteem verbetert

Voetreflexmassage boeken?

Als voetreflextherapeut behandel ik diverse soorten mensen met diverse soorten klachten. Zowel volwassenen en ouderen als kinderen kunnen bij mij terecht. Ook heb ik ervaring met speciale doelgroepen, zoals zwangeren. Wilt u meer informatie over een voetreflexmassage? Dan kunt u een afspraak maken. Neem dan contact op via de mail of telefoon.

Contact

Powered by Mr G.