Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage is een bijzondere behandeling tegen allerlei klachten. De gedachte achter deze massage is dat uw voeten een afspiegeling zijn van uw lichaam. Ziekte is een signaal dat er een verstoorde harmonie is in de eenheid van lichaam en geest. Door een voetreflexmassage kunt u deze harmonie weer herstellen. Door middel van diverse soorten massagetechnieken worden blokkades opgeheven en is uw lichaam in staat zichzelf te genezen.

 reflexzonetherapie

 

Zelfherstel opwekken

Tijdens de behandeling bespreek ik eerst met u wat uw klachten zijn. Op basis daarvan bepaal ik welke reflexzones behandeld moeten worden. Ieder lichaamsdeel correspondeert met een bepaalde reflexzone, een bepaald deel van uw voet. Zo staan de binnenranden van de voeten in contact met de wervelkolom, de tenen met het hoofd en de hielen/hakken met het onderlichaam. Door middel van speciale massagetechnieken worden deze reflexzones gestimuleerd, dit zorgt ervoor dat zelfherstel kan optreden in het lichaam. Door de massage worden blokkeringen opgeheven, waardoor het lichaam in staat is zichzelf te genezen. De behandeling is volkomen veilig. Daarnaast kunt u zelf uw genezing bevorderen door andere, natuurlijke methoden, zoals een betere voeding, meer ontspannende activiteiten verrichten, kruidenthee, homeopathie enzovoort. Een voetreflexmassage helpt bij diverse klachten. Zo is de behandeling effectief bij:

  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid
  • Rugpijn
  • Problemen met de spijsvertering
  • Depressiviteit

Ik help u graag bij het verhelpen van uw klachten. Maak nu een afspraak! Ik ben te bereiken per telefoon en per mail. Mijn praktijk zit gevestigd in Amersfoort, op de Louis Armstrongstraat 12.

Contact

Powered by Mr G.