Voetmassage Amersfoort

Uw voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Zij zorgen ervoor dat u kunt lopen, staan en rennen. Het regelmatig laten verzorgen en/of masseren van uw voeten is van belang wilt u uw voeten in goede conditie houden. U bent op zoek naar mogelijkheden voor een voetmassage in Amersfoort en omstreken? Maak dan kennis met mijn massagepraktijk.

Voetmassage Amersfoort

De basis van uw lichaam

U staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar uw voeten vormen de basis van uw lichaam. Ze geven veel informatie over de conditie van uw lichaam. Uw voeten zijn eigenlijk een soort spiegel van uw hele lichaam! Ervaart u spanning op zowel lichamelijk als geestelijk niveau? Overweeg dan een voetmassage in mijn praktijk te Amersfoort. Ik hanteer voetmassages vanuit een holistische visie: klachten elders in het lichaam kunnen worden behandeld door het masseren van bepaalde delen van uw voeten. Door middel van de massage is uw lichaam in staat zichzelf te genezen. Wat gebeurt er tijdens een voetmassage?

  • Het zenuwstelsel en lymfesysteem worden gestimuleerd
  • De bloedcirculatie en energie doorstroom verbeteren in uw voeten en de rest van uw lichaam
  • Afvalstoffen worden beter afgevoerd

Diverse massagetechnieken

Deze effecten zorgen ervoor dat u zich beter gaat voelen. Het ontspant, is pijnstillend en zorgt voor afname van stress. Afhankelijk van uw behoeften, hanteer ik diverse massagetechnieken. Zo masseer ik volgens de voetreflex methode, maar ook de Chinflex methode behoort tot de mogelijkheden. Dit is een Chinese massagetechniek waarbij ook de knieen en benen bij de massage betrokken worden. Neem gerust contact met me op voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een voetmassage in mijn praktijk te Amersfoort.

Contact

Powered by Mr G.