Voetreflexologie

Balans tussen lichaam en geest begint bij uw voeten. Een voetreflexologie is een aangename behandeling waarbij zogeheten reflexzones in uw voeten gemasseerd worden, dit zorgt voor natuurlijk evenwicht in het lichaam en ontspannenheid. In mijn salon bent u van harte welkom om de weldadigheid van voetreflexologie te ervaren. voetreflexologie

Oude geneeswijze uit China en India

Voetreflexologie komt oorspronkelijk uit China en India. De oude geneeswijze is bedacht volgens het idee dat de mens een eenheid is van lichaam en geest. Wanneer het lichaam en geest in balans zijn, is dit goed voor onze gezondheid. Tijdens de behandeling wordt er gekeken naar de energiebanen die eindigen of beginnen in uw voeten. Deze zogeheten reflexzones corresponderen met organen, spieren, botten en weefsels. Door deze zones te stimuleren, verbetert de zelfhelende kracht van uw lichaam. Bij ziekte verstoort het evenwicht en ervaart u allerlei klachten, zoals:

  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid
  • Rugpijn
  • Problemen met de spijsvertering
  • Depressiviteit

Een voetreflexbehandeling zorgt ervoor dat uw lichaam gestimuleerd wordt zichzelf te herstellen. Op die manier verdwijnen de klachten en herstelt het natuurlijk evenwicht in uw lichaam. De voeten vormen een afspiegeling van het lichaam. Zo staan de binnenranden van de voeten in contact met de wervelkolom, de tenen met het hoofd en de hielen/hakken met het onderlichaam. Wanneer u klachten ervaart, wordt tijdens de behandeling aandacht besteedt aan de reflexzone die bij het desbetreffende lichaamsdeel hoort.  

Ontdek de kracht van voetreflexologie

Heeft u klachten? Ontdek zelf wat een voetreflexologie behandeling voor u kan doen. Maak nu een afspraak via de telefoon of per mail.

Contact

Powered by Mr G.